українська версія lucanus.org.ua

НОВИНИ САЙТУ (архів новин за 2007—2009 роки)


повернутися

<< повернутися
<< return


УВАГА! Ця сторінка створена для тих, хто регулярно відвідує наш сайт.
Тут можна знайти прямі входи на всі поновлені та новостворені сторінки.

 

09 вересня 2009: Поновлено сторінку персоналії Юлії Зізди (див. тут), створено нові сторінки "Мої презентації". Тепер кожен із учасників сайту може взяти за приклад оформлення презентацій чи використати їх текст для реферату. Вихід із сторінок Юлії Зізди (див. тут) та Ірини Синявської (див. тут)

08 вересня 2009: Увага нові конференції! На сторінку конференції та семінари:

Вас запрошує Zoocenosis-2009 "Биоразнообразие и роль животных в екосистемах", яка відбудеться 12–16 жовтня 2009.

Також на учасників чекає Сімферополь з V Международною науково-практичною конференцією 22-23 жовтня 2009 "Заповедники Крыма.Теория, практика и перспективы заповедного дела в черноморском регионе.

Також запрошуємо вас прийняти участь у роботі Міжнародної наукової конференції «Проблеми вивчення й охорони тваринного світу у природних і антропогенних екосистемах», присвяченій 50-річчю з часу опублікування монографії «Животный мир Советской Буковины» (із заочною участю), яка відбудеться у листопаді 2009 року в м. Чернівці.

Чекає на студентів та аспірантів і ІV міжнародна конференція молодих науковців «Біологія: від молекули до біосфери», яка відбудеться у Харкові 17 – 21 листопада 2009 р.

22 серпня 2009: Нова сторінка на сайті: експедиційна фотогалерея (вихід на сторінку з персоналію Юлії Зізди, співведучої сайту Фотогалерея експедицій (link).

15 січня 2009: Запрошуємо Вас взяти участь в науково-практичній конференції, присвяченій 40- річчю створення Поліського природного заповідника. Робота конференції планується за такими напрямками: - екологія, моніторинг, менеджмент популяцій та культове значення великих хижих ссавців (ведмідь, рись, вовк); - екологія, моніторинг, менеджмент популяцій копитних, бобра і зайців; - проведення майстер-класів для теріологів та мисливців-вовчатників. Дата проведення конференції: 26 лютого – 2 березня 2009 р. На Вас чекають також і інші конференції. Детальніше на відповідній сторінці На сторінку конференції та семінари:

1 листопада 2008: Нові сторінки на сайті: Арпада Крона та Ірини синявської, Юрія Канарського Персоналії (link). та кілька нових оглядів земноводних і плазунів у розділі "Огляд систематичних груп" Нові огляди (link)

7 березня 2008: До Вашої уваги кілька нових конференцій на сторінці "Конференції та семінари". І всіх жінок вітаємо з наступаючим святом!!! Будьте завжди усміхненими, радісними і успішними!

7 грудня 2007: Також один із основних розділів сайту "Огляд систематичних груп" у категорії ссавці, збільшився на одну сторінку. Тут, у списку раритетної фауни ви зможете знайти короткий огляд і різні цікаві примітки для вивірки звичайної (Sciurus vulgaris). Нова сторінка (link).Огляди інших видів очікуються.

7 грудня 2007: Ви вже можете зареєструватися на участь у конференції, яка відбудеться у вересні 2008 року: „Значення та перспективи стаціонарних досліджень для збереження біорізноманіття”, присвячене 50-річчю функціонування високогірного біологічного стаціонару „Пожижевська”. Ця акція відбудеться у Львові з виїздом на біостаціонар „Пожижевська” (Чорногора). Попередньо заявки приймають до 1 грудня, проте до нового року зареєструватися ще можна. Нова конференція.

6 грудня 2007: У розділі бібліограіфя та бібліотека ви можете знайти дві нові ссилки на праці опубліковані цього року. Вони стосуються категорій фауністичного огляду та рариетної фауни Ссилка на сторінку тут >>>. Також обновлено персональну сторінку Юлії Зізда

1 грудня 2007: Cайт святує свої 5 років і один місяць в ефірі! Нарешті кругла дата!

10 вересня 2007: Увага наві конференції! Зібрання будуть проходити у вересні і листопаді для студентів та науковців з їх дослідженнями на різні теми за напрямками: екологія, зоологія, ботаніка, біорізноманіття та ін.

29 червня 2007: додано нову силку у розділі конференції. Зібрання буде проходити у листопаді, в Інституті екології Карпат (Львів). Планується зібрати студентів та молодих науковців з їх дослідженнями на теми екологія, ботаніка, біорізноманіття.

29 червня 2007: додано Корисну ссилку сайту Науково-дослідної лабораторії охорони природних екосистем (link). Добірка корисних лінків на сторінці "Центри досліджень".

01 червня 2007: вийшов поточний збірник Праць Теріологічної Школи, присвячений памяті Олександра Кондратенко. На сайті в розділі "бібліотека" розміщено резюме та зміст видання. "Теріофауна сходу України" за редакцією І. Загороднюка.

30 травня 2007: поновлено ряд сторінок. Зокрема створено кілька нових, де сказано про нові видання, персональну сторінку Юлії Зізда.


ведучий сторінки: Ігор Загороднюк